Fondat în 2020 de designerul Daniela Olaru, brandul românesc demiur creează cămăși iconice albe pentru femei. Design-urile combină expresia creativă, materiale premium și atenția impecabilă la detalii pentru a oferi modele timeless rafinate și deosebite.

demiur este un brand premium conștient, născut din dorința de a face femeile de orice vârstă și background să se simtă și să arate feminine în fiecare zi.

Când vine vorba de modă atemporală, cămașa albă este o piesă esențială pentru garderoba oricărei femei. La demiur a fost atins un echilibru fin între durabilitate și glamour, iar fiecare design este elegant și versatil, creat pentru a vă duce cu ușurință de la birou la un cocktail. Fiecare piesă este confecționată din mătase naturală sau poplin moale de bumbac.

„Îmi place cămașa ca piesă vestimentară, o găsesc elegantă și feminină și cred că îți dă o anumită încredere purtând-o. Înainte de a fonda demiur aveam o slujbă de birou în care îmi doream mereu să port o ținută potrivită dar în același timp o ținută care să mă facă să mă simt chic si feminină. Cu acest gând am creat prima colecție demiur. ”

Cămășile sunt create, produse și fabricate local în România, deoarece Daniela crede în susținerea economiei locale a întreprinderilor mici și în crearea unui brand etic și durabil al viitorului.